JAGUAR APPROVED BELOFTE

We willen dat u dezelfde gemoedsrust heeft met een goedgekeurde gebruikte/tweedehands Jaguar als met een nieuwe. We zullen er zelfs alles aan doen om een door Jaguar goedgekeurd voertuig zo goed als nieuw te maken.

Elk voertuig dat het Jaguar-embleem draagt, is ontworpen om moeiteloos te worden bestuurd. Dit betekent dat ons Approved-programma tot het uiterste moet gaan om ervoor te zorgen dat al onze voertuigen deze uitdaging blijven aangaan, ongeacht wat u ze doorstaat.


VIND UW TWEEDEHANDSWAGEN

TWEE JAAR JAGUAR GARANTIE

Deze uitgebreide dekking komt overeen met de garantie op nieuwe auto's, waarbij enkel gebruikgemaakt wordt van originele Jaguar onderdelen. Ze dekt reparaties voor plotse en onverwachte mechanische of elektrische defecten en het werk wordt uitgevoerd door onze gekwalificeerde technici. Niets minder. De garantie dekt u twee jaar en er kan aanspraak op worden gemaakt nadat we de relevante informatie ontvangen hebben.

Enkel beschikbaar via een erkende Jaguar concessiehouder.

2 JAAR 24/7 JAGUAR ASSISTANCE PECHVERHELPING

Jaguar Assistance werd in het leven geroepen voor uw gemoedsrust en om u een perfecte service te bieden, mocht u die ooit nodig hebben. Ze dekt alles: immobilisatie door pech of een ongeval, maar ook kleinere problemen zoals een lekke band of verloren sleutels. Uw auto is 24 uur per dag, elke dag van het jaar gedekt voor de volledige garantieperiode – net als een nieuwe Jaguar. Als u veilig thuis wilt geraken, bijkomende reisplanning of logies nodig hebt, of als uw voertuig weggesleept moet worden, dat is allemaal inbegrepen.

Enkel beschikbaar via een erkende Jaguar concessiehouder.


165 INSPECTIEPUNTEN

We hebben een checklist van 165 inspectiepunten die minutieus moet gevolgd worden. Dat garandeert dat uw auto elektrisch en mechanisch in optimale staat verkeert en dat het koetswerk smetteloos is. Met behulp van de recentste technologieën, instrumenten en diagnostische werktuigen voeren onze technici deze keuringen uiterst nauwgezet uit. De inspectie omvat steeds de lak, het interieur, een volledige revisie van de motor, een wegtest en een finale keuring, waarna de auto persoonlijk wordt goedgekeurd door een van onze Jaguar technici. Alle auto's moeten alle 165 controles doorstaan om Jaguar Approved te worden.

ONZE TECHNICI​

Het vergt een bepaald persoonlijkheidstype om het niveau van professionaliteit, competentie en oog voor detail te kunnen bieden dat we verwachten. Eventuele herstellingswerken worden uitgevoerd door getrainde Jaguar technici met specifieke instrumenten, diagnostische werktuigen en originele Jaguar onderdelen. We streven altijd naar perfectie.

OORSPRONG EN ONDERHOUDSHISTORIE

Elke auto wordt gecontroleerd en er wordt een door de concessiehouder gecontroleerde kilometerstand en onderhoudshistorie afgeleverd. Er zal steeds zoveel mogelijk informatie worden verschaft over de kilometerstand. Hierdoor kunt u veilig de weg op en kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe Approved auto een volledige historie heeft en de prestaties levert die u ervan verwacht.

WEGTEST​

Auto's ondergaan een wegtest, waarbij onze technici de unieke prestaties van elke auto beoordelen. De ophanging, trillingen, remsystemen, motorprestaties, de transmissie en negen andere specifieke aspecten worden gecontroleerd om te garanderen dat het voertuig topprestaties levert. Kortom, het betekent dat uw Approved Jaguar even levend aanvoelt als een nieuwe Jaguar.

ONAFHANKELIJKE INSPECTIE​

Om aan de hoge standaarden die we onszelf en onze concessiehouders opleggen te blijven voldoen, worden onze diensten, faciliteiten en personeelsleden door een onafhankelijke instantie geïnspecteerd. Dat omvat alle aspecten van het Approved programma vanuit het oogpunt van de klant, inclusief faciliteiten voor de auto's zelf.

JAGUAR APPROVED

Het Jaguar Approved Program is ontworpen om ervoor te zorgen dat u hetzelfde niveau van kwaliteit, service en klanttevredenheid krijgt als bij de aankoop van een nieuwe auto.


VIND UW TWEEDEHANDSWAGEN